If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е заради такива съм решил да разпарчатосам Мерцедеса на части и да не го давам без пари. За съжаление при 33-ката това с "на части" не важи :/ ... запри я някъде да стои пък ще й дойде времето
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Абсолютно вярно. Нали си продавам бялата 33-ка, свалил съм я на 1300 лв. , миналата седмица ми идват едни гъзари с БМВ 7-ма серия, изтупани, караха колата, тестват, гледат, хареса им уж, тръгнаха си. След 3-4 часа ми звънят и казват: Виж сега, ще я вземем, ма да свалиш 100 лв. и прехвърлянето от теб, щото не става иначе.
Е въобще яка излагация.....
Абе нали не са ти посикали пълен резервоар с бензин, такъв с газ, с комплект нови гуми. как ги мразя такива ГЪЗАРИ
Абе нали не са ти посикали пълен резервоар с бензин, такъв с газ, с комплект нови гуми. как ги мразя такива ГЪЗАРИ
Ми тя бутилката е пълна с газ по принцип, резервоара е наполовина, а и също е с гуми на 1000 км...., та затова измислиха въпросните гъзари да им сваля цената.
Гледам се активизира раздела и изкочиха предложения.Арната бе много завишена като цена,дано е взета доста под обявеното.Пак да си кажа че ако има сериозни хора който си търсят първа серия 33ка да ми пишат.Иначе аз си търся регистрация за 33ка,ако някой има идеи да ми пише.
Ей, гледай какво става тука...И Спринт си търсех, и 33-ка първа серия. Като взех Арната, тогава се разписахте Това в кръга на шегата, разбира се!
Иначе, информативно, за Арната предложих 1000 лв. и хората се съгласиха.
Comment